Tools

“Professional chefs rely on a battery of tools and equipment. Chefs must be conscious of their kitchen tools when planning a menu and understand their use and production capacity.”

coffee-img-1

Welcome

“First and foremost I am a chef, whether behind the stove at one of my Northern California restaurants or for the past 15 years in front of the camera on my Food Network cooking shows. Creating new dishes and flavor combinations that bring cooks and our restaurant guests pleasure is my job and I love it.”

Cibo

“Creating new dishes and flavor combinations that bring cooks and our restaurant guests pleasure is my job and I love it.”

Brunch

Menù Combo



Happy hour

Starts at 3pm

The restaurant will open at 3pm for happy hour and dinner service starting at 5pm. We will continue to offer brunch on weekends from 10am-3pm with bottomless mimosas. We will also continue with our late night lounge on Friday and Saturdays until 2am.

+39 392 012 2488

30 minute guarantee!

Book a table!

We offer

Today Specials

Coffee & Tea

Its delicious smooth blend and various varieties seductively charm you at the start of your day.

Bakery & Sweets

These desserts aren’t simply favorites of ours; they also help define, in their own way…

Lunch Menu

We make our lunches and dinners with the finest ingredients we can find to make our meals as flavorful as possible.

Work Spots

Coffice in Stockholm is a great place to work from. Food options beyond pastries. Free WiFi.

Child Friendly

Based in Barcelona, Pudding Bar was designed for spending the afternoon with the kids.

Based on 56 reviews.
Sara P
Sara P
October 20, 2020.
Magari, senza tempo Un piacevole locale nel centro di Biella, a pochi passi dal museo Me/Bo, dove poter effettuare una piacevole sosta, qualcosa di più di un bar...
Sara S
Sara S
July 21, 2020.
Aperitivo Un ottimo spritz st Germain accompagnato da un bel tagliere casereccio. Ambiente accogliente e personale gentile e disponibile. Lo consiglio vivamente e sicuramente tornerò.
federico p
federico p
February 2, 2020.
Aperitivo o colazione sempre Senza Tempo Bar nel cuore del Rione Riva, quartiere storico della città. Caldo e accogliente, gestito con cura e tanto amore dalle due titolari. Si punta sulla qualità dei prodotti ma anche su un ambiente rilassante che saprà metterti subito a tuo agio. Il mio bar preferito a Biella.
Elena
Elena
December 30, 2019.
Aperitivo con amici Ho conosciuto questo carinissimo locale grazie ad amici. Ottimo aperitivo con un bel tagliere di salumi, formaggi e verdure accompagnato da birre Menabrea. Ambiente molto accogliente e personale gentile. Preferibile la prenotazione.. Consigliato!
MariaRosa B
MariaRosa B
August 13, 2019.
Un giorno d'agosto In una Biella con negozi chiusi e abbastanza desolata, la scoperta di un bar vineria carinissimo ... buona scelta di vini e birre e piatti e soprattutto caffè e dolci sfiziosi e originali. Ambiente piacevole, personalizzato e servizio simpatico e accogliente. Prezzi buonissimi!! Sarà un punto di riferimento nelle prossime gite a Biella.
Grazia
Grazia
July 27, 2019.
Una bella scoperta! Siamo stati per la prima volta in questo locale per un aperitivo e anche se raramente scriviamo recensioni....questa volta se la meritano proprio! Il cibo è ottimo e molto curato, i vini di buon livello,i prezzi adeguati e il personale decisamente gradevole e corretto! (Per un loro malinteso ci avrebbero abbuonato un piatto...) Andateci e vi troverete bene!

Opening Times

Week days 9.00 – 18:00
Saturday 10.00 – 17:00
Sunday Closed

Directions

Piazza Battiani 8 13900 Biella,

Piedmont, Italy

View on map

Get in touch

+39 329 162 5858

senzatempo2021@gmail.com

 

News & Events

Today Specials

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

1 Comment

Lamb is a very subjective item. Many people feel that New Zealand or Australian is…

0 Comments

Lamb is a very subjective item. Many people feel that New Zealand or Australian is…

0 Comments